Tuesday, May 10, 2011

Lukisan dari hati


I'm crying again while drawing this piece
why am i crying these days?
I don't know.

Random feeling after drew the little girl face -it's me. cute kan?

1- I need new leather high cut sneakers. The Pinky thorned already. I hate the escalator! He ate her! damn!!!!! Sh*t !

2- I want hand bag that is SHOCKING PINK !!!!! 

3-  I don't know what's happening after i'm posting this entry. I scheduled it at 5pm. and I will be attending an interview this morning at 9 am. and now is 12.40am

4-I love my mom. I cried a lot. bla bla bla...

5- secret suka Yuna. lantak lah kan. Lagu dia suma memang tembak hati punya.
Walaupun bikin hati ni sedih sayu, tapi secret nak dengar jugak. It's like talking to myself. sob sob.. sob...
(Tetiba teringat kat someone yang we've almost ter couple. Boleh pulak ek. He's cute. anak cikgu Geografi kat Keramat. huhu)

6- Tetiba rasa kesian kat ayah. hmmm......
Secret sayang sangat kat ayah. Tapi Secret tak leh rapat sangat ngan ayah. nanti ibu fikir bukan-bukan.
Secret tak suka macam tu. lagi pun, ayah pernah tipu hal sebenar dan mungkin ayah tipu ada sebab dan akan tetapi hal tu  menyebabkan ibu salah faham pasal Secret. entahlah. Ayah, Secret tak reti mintak apa-apa. ayah nak bagi, Secret terima je apa yang ayah bagi. tapi. Along nak mintak satu je, ayah ucapkan terima kasih, boleh tak? jangan lah sombong sangat. Secret kecik hati betul. tapi apa lah sangat Secret dengan segala pengorbanan ayah kan sepanjang besarkan Secret yang keras kepala,kan?
erm... tak tau lah.
kalau ayah tak nak ucap terima kasih tapi ayah nak gantikan dengan barang komputer apa-apa pun, 
tak sama , yah. 
=(

Secret sayang ayah. =(
Permintaan Secret besar sangat ker? yang 2 perkara tu?
selama ni, Secret tak rajin mintak.
Sebab Secret kesian kan ayah. ayah keje, cari duit.
sebab tu Secret fikir 10 kali  untuk mintak apa-apa. 
Last2 tak mintak pun.
tapi Secret bahagia.
Sebab ayah tak perlu pening kepala nak cari duit.
Tapi tu dulu.

Secret sayang ayah.
bye
assalamualaikum




4 comments:

Arief Arf said...

u drew that using paint?
not bad, if given proper softwares and techniques, you can be a good artist.
X)

secret said...

@arief
yup. i drew that using paint. suprise? u also can ma. as i said. LUKISAN DARI HATI. auw.. i love drawing. organized my own art gallery (mobile) during my campus life. n i've some plan to sell them online.(after i have my own camera.).
i'm not good enough to be a good artist as u mention because I still not knowing what is oil paint. for sure, the oil paints will give you great satisfaction and the value would be nice and price also would make u a great smile.hehe thanx for dropping by.

titan said...

nice. ada nilai-nilainya tersendiri lukisan tu.

secret said...

@titan . kot. huhu macamane tu?

Pengkongi SECRET